Fien & Teun:
Het Grote Dierenfeest

60 minuten
14 juli 2021
Kids
Boek je tickets

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet want morgen is het grote dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart.

De leukste film van deze zomervakantie!

In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun: het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Boek direct je tickets

Koop direct je tickets

Kies een Filter
Filters:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kies direct je film tickets!

Vul je locatie in en zie ticket opties in de buurt.

Bekijk de trailer

In hun eerste bioscoopfilm Fien & Teun: het Grote Dierenfeest maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet.

Bekijk foto's